Directautosleutel

Kilometer stopper

DE KILOMETER STOPPER SPECIALIST VAN NEDERLAND
Kilometer stopper is een buitengewoon apparaat dat het kilometerteller van alle regeleenheden kan stoppen.
In onze winkel kunt u een kilometerstopper kopen en inbouwen. Dat is gemaakt van hittebestendige en hoogkwaliteit onderdelen, en dat onder alle omstandigheden perfect werkt. Als u van plan bent de prestaties van uw auto in een gecontroleerde omgeving te testen. Kunt u een stopper kopen in onze winkel en het kilometerteller laten stoppen met tellen.

Voorbeeld foto van een virual dashboard dat wij directautosleutel ook kan voorzien van een stopper.
Voorbeeld foto van een virual dashboard dat wij directautosleutel ook kan voorzien van een stopper.

WAT MAAKT ONZE STOPPER ZO SPECIAAL?
Alleen onze kilometerstoppers zijn van zo een goede kwaliteit dat je ze ook weer kan laten uitbouwen en inbouwen in een andere auto. Mocht het natuurlijk van de zelfde automerk zijn.
De meeste kilometerstoppers zijn van slechte kwaliteit matriaal geproduceerd. Waardoor het matriaal bijvoorbeel in brand kan vliegen. Dat betekend dat je er een heleboel storingen en problemen aan overhoud, maar bij directautosleutel garanderen wij u kwaliteit service en garantie.

KILOMETER STOPPER IS ONVINDBAAR.
Het belangrijkste voordeel van onze stopper is dat alle modules ten opzichte van slechte kwaliteit kilometerstoppers is een onvindbaar effect heeft. De informatie wordt in geen enkele regeleenheid opgeslagen en zelfs met diagnostische testers kan niemand de kilometerstand traceren die is gestopt tijdens het gebruik van de kilometer stopper. Directautosleutel biedt een apparaat van topkwaliteit dat de beste op de markt is.

Afspraak maken.
Voor afspraken of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks geopend van 9uur tot 18uur alleen op zondag zijn we gesloten. Via onze contact formulier kunt u ook een afspraak maken of een berichtje achterlaten. Voor spoed vragen of storingen hebben we een 24/7 whatsapp lijn +31631517020 aarzel niet en neem direct contact met ons op. Directautosleutel de stopper specialist in nederland.
× Hoe kan ik u helpen?