Directautosleutel

Airbag crash data

Airbag Crash data

Airbag crash data resetten is bij ons mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer het voertuig een ongeluk heeft gemaakt gaat meestal de Airbag crash af en zal het motorlampje branden. Ook na het vervangen van de airbags blijft het lampje van de Airbag aan, tot dat het Airbag crash data in de Airbag module word gereset. Dankzij onze jaren lange ervaring met Airbag modules en crash data reparaties kunnen wij u Airbag module repareren zonder dat u een nieuwe hoeft aan te schaffen.

Voorbeeld van een airbagmelding wanneer er een airbag crash data in de airbag module zit.
Voorbeeld van een airbagmelding wanneer er een airbag crash data in de airbag module zit.

Programmeren Airbag module

Wil je een module of de crash data bij ons laten programmeren? Bij Directautosleutel.nl kunt je een Airbag module met crashdata laten repareren en in laten programmeren. Indien u een meer informatie wilt hebben over het uitschakelen van de crash data, dan kunt u via het contact formulier u vraag stellen.
Bij ons kunt u gebruik maken van onze uiterst professionele Airbag module crash en programmeerservice.
Zo programmeren repareren en programmeren een Airbag module voor jou in, klaar terwijl je wacht.

Onthoud wel dat wij jouw airbag module of auto nodig hebben. Zonder auto of Airbag module kunnen wij jouw Airbag crash data namelijk niet verwijderen.
Bij verdere vragen kunt je altijd contact met ons opnemen.

Airbag module vervangen

Misschien heb je een Airbag module die niet werkt maar waarbij bijvoorbeeld het printplaat van de Airbag module is verbrand of los is gaan laten of waarvan de behuizing stuk is. Ook dan kunnen wij voor een tweedehandse goedwerkende airbag module zorgen. Zijn wij niet in staat om de airbag module te resetten of te repareren.
Dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om een nieuwe te laten bouwen.

Heb je een probleem met je airbag module.Dan ben je van harte welkom bij ons in Utrecht. Wij zorgen voor een goedwerkende airbag module.

Dit doen wij voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn te vinden in ons hoofdkantoor in Utrecht op de Franciscusdreef.

Voorbeeld foto van een airbagmodule die je kan laten repareren bij www.kmcorrectie.nl
Voorbeeld foto van een airbagmodule die je kan laten repareren bij www.kmcorrectie.nl
Kosten airbag module crash data reset

Airbag module reparatie voordelig en zeer vakkundig repareren. Het laten programmeren of de data resetten kost bij Directautosleutel.nl vanaf €50,-. Zo heb je binnen een korte tijd een volledige werkende airbag module waarmee je de auto weer storing vrij kunt gebruiken.

Voorbeeld foto van een stuurairbag in de auto.
Voorbeeld foto van een stuurairbag in de auto.

Voor meer informatie neem dan gerust contact op met directautosleutel. De Airbag module specialist van in Nederland. Kies voor kwaliteit en garantie.

× Hoe kan ik u helpen?