Directautosleutel

Chiptuning

Chiptuning op maat

Directautosleutel is specialist op het gebied chiptuning voor Volkswagen, Audi, Seat en Skoda Bmw, Mercedes,Porsche maar ook voor merken zoals ford Renault Opel etc. Door het aanpassen van de software in de motorcomputer meer koppel en vermogen uit de auto.
Daarnaast word de auto ook zuiniger en efficiënter.
Directautosleutel is een van de weinige tunners die zelf software ontwikkelen uit eigen huis.
Wij gebruiken geen standaard tuningsfiles maar maken voor iedere auto een individuele aangepaste tuning. Door de auto volledig en optimaal af te stellen.
De prestaties van de motor zal dan verbeterd worden en kan er meer uit de auto gehaald worden dan voorheen.
Op deze manier haal je meer uit de motor van de auto.

Wat is chiptuning?

Chiptuning is het herschrijven van de Ecu oftewel motorcomputer die motor van de auto aanstuurt. De originele gegevens van deze computer zijn bijvoorbeeld geprogrammeerd op een laag emissies en mindere omstandigheden elders in de wereld. amtchiptuning gebruikt deze ruimte om de afstelling ik de motor meer trekkracht, vermogen en souplesse te geven. Het aanpassen van de motor is veel ervaring en kennis vereist.Uw auto voorzien van een tuning moet op een professional manier gedaan worden. Daarom bent u bij directautosleutel aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor chiptuning op maat voor alle merken en modellen zoals Volkswagens, Audi’s, Skoda’s en Seat auto’s. Chiptuning bij een auto vanaf bouwjaar 2001 is bijna altijd mogelijk mits er een geregelde motorcomputer in zit.Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning zijn wij de meest betrouwbare bedrijf waar u uw auto kunt laten chippen.

Voorbeeld foto Porsche panamera voorzien van een chiptuning op maat bij amtchiptuning in utrecht
Voorbeeld foto Porsche panamera voorzien van een chiptuning op maat bij amtchiptuning in utrecht
Resultaat na een Chiptuning

Na een tuning op maat krijgt uw auto ongeveer 27% meer vermogen en kracht. Verder zal de auto ook wat zuiniger gaan rijden, mits u in een gelijkblijvende rijstijl blijft rijden.
De exacte resultaten verschillen natuurlijk per model en merk en de motor inhoud.

Dankzij onze motorsoftware aanpassing op maat zal uw auto veel beter optimaliseren , en zult u er veel meer rijplezier aan overhouden. Neem gerust contact op via onzen klanten formulier en maak vandaag nog een afspraak.

Verschillende Chiptuning stages

 • Stage 1:    motorcomputer aanpassen
 • Stage 1+:  motorcomputer op maat aanpassen incl tuning certificaat
 • Stage 2:    Op maat software voor motor en Automatenbak en bv een uitlaat aanpassing
 • Dealer update : update naar nieuwe originele gegevens

Garantie en service
AMT Chiptuning levert standaard:

 • 5 jaar softwaregarantie
 • 1 jaar garantie op door ons geleverde en onderdelen
   
  Chiptuning
  Ben jij in bezit van een auto met een motorcomputer, en wil u een tuning op maat van laten optimaliseren door specialist? U kunt dan terecht bij amtchiptuning in Utrecht. Onze specialisten zorgen ervoor dat de auto van uw een hogere prestaties kan leveren en u meer rijplezier met uw auto zal beleven.Neem snel contact op met directautosleutel om te genieten van een chiptuning op maat.
× Hoe kan ik u helpen?