Directautosleutel

Jaguar sleutel bijmaken

Jaguar sleutel bijmaken
Een Jaguar autosleutel bijmaken en programmeren is bij ons geen probleem, deze autosleutels liggen bij ons vaak op voorraad en maken wij gereed terwijl jij wacht. Dit doen wij tegen een zeer scherpe prijs.
Een nieuwe jaguar sleutel nodig? Neem dan gerust contact op met directautosleutel.nl of met onze partner amtchiptuning.nl
Een nieuwe jaguar sleutel nodig? Neem dan gerust contact op met directautosleutel.nl of met onze partner amtchiptuning.nl
Inleren Jaguar sleutel
Als je een nieuwe sleutel met afstandsbediening of Smartkey hebt gekocht voor jouw Jaguar, dan moet deze nog wel geprogrammeerd worden. Inleren houdt in dat hij geprogrammeerd zal worden. Om dit te kunnen realiseren heb je speciaal apparatuur nodig. Vaak heb je dit niet zelf, en kun je dit uiteraard het beste laten doen bij Directautosleutel.nl. Ben je in de buurt van Utrecht? Dan kunnen wij jouw Jaguar autosleutel programmeren, terwijl jij wacht. Neem nu contact op.

Jaguar sleutel met afstandsbediening
Ben je jouw jaguar autosleutel kwijt en hebt je nog wel de reserve sleutel? Laat dan snel een nieuwe sleutel bijmaken. Je voorkomt hiermee een hoop gedoe en kosten waar je niet op zit te wachten. Een autosleutel is tegenwoordig uitgerust met een chip/elektronica waar een sleutelcode aan verbonden is. Deze code wordt tijdens het starten van de auto gelezen. Wordt er geen code gelezen, dan zal de auto niet starten. Start je auto niet meer dan kan het dus goed zijn dat de transponderchip defect is.

Sleutel Jaguar bijmaken kosten
Wij maken een Jaguar sleutel voor een scherpe prijs en zeer vakkundig voor jou bij. Het laten bijmaken van een standaard Jaguar sleutel kost bij Directautosleutel.nl vanaf €79,-. Zo heb je binnen een korte tijd een volledige werkende reservesleutel waarmee je de auto weer kunt starten.
Voor het laten bijmaken van een Jaguar autosleutel met afstandsbediening betaal je vanaf €89,-. Wij leren de afstandsbediening dan in en zorgen voor een sleutel met transponder waarmee je de auto weer kunt starten.
Heb je een auto met een sleutel loze ingang? Ook dan kunnen wij jou helpen aan een nieuwe sleutel. Wij programmeren de sleutel in en snijden een nieuwe noodsleutel

× Hoe kan ik u helpen?