Directautosleutel

Landrover sleutel bijmaken

Land Rover sleutelbijmaken
Heb je jouw Land Rover autosleutel in een je afgesloten auto laten liggen? Ben je hem kwijt, of werkt hij niet meer? Dan raden wij je aan om ons te bellen zodat wij jou weer snel op weg kunnen helpen. Directautosleutel is een ervaren bedrijf uit Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in het ter plaatse inleren (programmeren) van autosleutels. Landrover sleutel bijmaken bij de specialist van Nederland.

Voorbeeld foto van een Landrover range rover sleutel bij amtchiptuning.
Voorbeeld foto van een Landrover sleutelbijmaken bij amtchiptuning.
Land Rover sleutel met afstandsbediening
Ook jouw Land Rover sleutel met afstandsbediening kun je bij ons laten maken. Een afstandsbediening sleutel geeft je de mogelijkheid om de auto op afstand te openen en te sluiten. Bij Directautosleutel.nl maken wij gebruik van de meest moderne en geavanceerde apparatuur waarmee wij direct jouw sleutel met afstandsbediening voor jou kunnen dupliceren net zoals bij de dealer, maar daar dan voor en scherpe prijs en een stuk sneller!

Land Rover autosleutel behuizing vervangen
Is jouw Land Rover autosleutel behuizing aan vervanging toe? Ook voor de reparatie van uw autosleutel kun je aankloppen bij ons. We hebben vrijwel altijd alle behuizingen op voorraad. Zo ziet jouw sleutel er als nieuw uit.
Is de batterij van jouw afstandsbediening leeg? Dan kunnen wij deze ook voor jou vervangen met een nieuwe.
Bespaar veel geld als enkel de behuizing of een knopje van de afstandsbediening stuk is. Bel gerust voor jouw vragen of kom langs met uw autosleutel bij ons bedrijf in Hilversum.

Kosten sleutel bijmaken Land Rover
Het laten bijmaken van een standaard Land Rover sleutel kost bij ons vanaf €59,- en hiervoor programmeren wij de nieuwe sleutel uiteraard ook in. Binnen een mum van tijd heb je een volledige werkende reservesleutel waarmee je de auto direct kunt starten.
Voor het bijmaken van een Land Rover sleutel met afstandsbediening betaal je vanaf €69,-. Wij programmeren de afstandsbediening in, en zorgen voor een sleutel met transponder waarmee je de auto kan starten.
Heb je een auto met start/stop systeem, ook wel “Keyless entry”, dan kunnen we die ook leveren en programmeren. Voor het bijmaken van een landrover keyless sleutel betaal je vanaf €79,-.

× Hoe kan ik u helpen?