Directautosleutel

Mercedes sleutel bijmaken

Mercedes sleutel bijmaken
Ben jij je Mercedes sleutels kwijt? Dan ben jij bij ons op het juiste adres om jouw sleutel bij te laten maken. Wij adviseren je om zo snel mogelijk contact op te nemen met ons. Dit kun je doen door ons te mailen naar [email protected] of door te bellen naar onze vestiging in Utrecht. Wij zorgen er dan voor dat jouw nieuwe Mercedes sleutel zo snel mogelijk wordt gemaakt.


Voorbeeld foto van een getuned Mercedes E63 AMG S.
Voorbeeld foto van een getuned Mercedes E63 AMG S.
Mercedes sleutel met afstandsbediening
Wil jij een Mercedes sleutel met afstandsbediening laten maken? Dan bent je bij Directautosleutel aan het juiste adres. Ook in het geval, waarbij je alleen in het bezit bent van een transponder sleutel zonder afstandsbediening, kunnen wij jou toch helpen aan een afstandsbediening voor jouw Mercedes.
Het bijmaken van een afstandsbediening voor een Mercedes is zeer specialistisch werk. Dit doen wij met behulp van de laatste technologieën en de nieuwste gadgets. Het bedienen van deze apparaten wordt gedaan door specialisten met de nodige ervaring.
Een veel voorkomend probleem bij oudere auto’s is dat de deursloten niet meer werken. Met een afstandsbediening los je dit probleem voordelig en direct op. In de winter wil je de auto natuurlijk ook snel kunnen openen en onze specialisten helpen jou hier dan ook graag bij.

Algemene informatie autosleutel bijmaken
Wil je een autosleutel laten bijmaken maken in onze winkel? Dan is de kans erg aannemelijk dat je met een reservesleutel huiswaarts gaat. Het komt namelijk helaas wel eens voor dat een auto is voorzien van een nieuwe EZS of ECU. Deze afkortingen zullen je wellicht niets zeggen, maar het komt erop neer dit het maken van een autosleutel voor ons een stuk ingewikkelder maakt. Ook komt het wel eens voor dat een auto getuned is, ook in dat geval is het lastiger om een autosleutel voor jou te maken.

Voorbeeld foto van een Mercedes sleutel.
Voorbeeld foto van een Mercedes sleutel.

Kosten Mercedes sleutel bijmaken
Voordat je langs komt, wil je natuurlijk eerst weten wat het bijmaken van een Mercedes sleutel gaat kosten. Er bestaat ook een geval waar wij uw Mercedes in moeten programmeren op locatie. De kosten voor het bijmaken van een Mercedes sleutel op locatie zijn vanaf €99,-. Voor dit bedrag programmeren wij een afstandsbediening sleutel voor jou in waardoor je de auto weer voor de volledige 100% kunt gebruiken.

× Hoe kan ik u helpen?