Directautosleutel

Mini Cooper sleutel bijmaken

Mini Cooper sleutel bijmaken
Heb je jouw Mini autosleutel in een je afgesloten auto laten liggen? Ben je hem kwijt, of werkt hij niet meer? Dan raden wij je aan om ons te bellen zodat wij jou weer snel op weg kunnen helpen. Directautosleutel is een ervaren bedrijf uit Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in het ter plaatse inleren (programmeren) van autosleutels.

Voorbeeld foto van een mini stuur en een mini cooper sleutel.
Voorbeeld foto van een mini stuur en een mini cooper sleutel.

Mini Cooper sleutel met afstandsbediening
Ook uw Mini Cooper sleutel met afstandsbediening kun je bij ons laten maken. Een afstandsbediening sleutel geeft je de mogelijkheid om de auto op afstand te openen en te sluiten. Bij Directautosleutel.nl maken wij gebruik van de meest moderne en geavanceerde apparatuur waarmee wij direct jouw sleutel met afstandsbediening voor jou kunnen dupliceren net zoals bij de dealer, maar daar dan voor en scherpe prijs en een stuk sneller!

Mini Cooper autosleutel behuizing vervangen
Is jouw Mini Cooper autosleutel behuizing aan vervanging toe? Ook voor de reparatie van uw autosleutel kun je aankloppen bij ons. We hebben vrijwel altijd alle behuizingen op voorraad. Zo ziet jouw sleutel er als nieuw uit.
Is de batterij van jouw afstandsbediening leeg? Dan kunnen wij deze ook voor jou vervangen met een nieuwe.
Bespaar veel geld als enkel de behuizing of een knopje van de afstandsbediening stuk is. Bel gerust voor enkele vragen of kom langs met jouw autosleutel bij ons bedrijf in Utrecht.

Kosten sleutel bijmaken Mini Cooper
Het laten bijmaken van een standaard Mini Cooper sleutel kost bij ons €[bedrag],- en hiervoor programmeren wij de nieuwe sleutel uiteraard ook in. Binnen een mum van tijd heb je een volledige werkende reservesleutel waarmee je de auto direct kunt starten.
Voor het bijmaken van een Mini Cooper sleutel met afstandsbediening betaal je €[bedrag],-. Wij programmeren de afstandsbediening in, en zorgen voor een sleutel met transponder waarmee je de auto kan starten.
Heb je een auto met start/stop systeem, ook wel “Keyless entry”, dan kunnen we die ook leveren en programmeren. Voor het bijmaken van een Mini Cooper keyless sleutel betaal je vanaf €69,-.
× Hoe kan ik u helpen?