Directautosleutel

Opel sleutel bijmaken

Opel sleutel bijmaken
Een Opel sleutel bijmaken is bij de specialisten van Directautosleutel.nl geen enkel probleem. Onze gecertificeerde, ervaren monteurs maken een complete sleutel (inclusief programmeren, inleren en slijpen) binnen een mum van tijd!

Voorbeeld foto van een hand met opel sleutels die je bij directautosleutel kan laten bijmaken.
Voorbeeld foto van een hand met opel sleutels die je bij directautosleutel kan laten bijmaken.
Snel en makkelijk een nieuwe Opel sleutel bijmaken
Een Opel autosleutel bijmaken en programmeren is bij ons geen enkel probleem. Voor het programmeren van een autosleutel met afstandsbediening dien je het merk, type, bouwjaar en een duidelijke foto van jouw autosleutel aan ons door te mailen en wij zullen jou dan zo spoedig mogelijk een gepaste offerte sturen, of je kunt bellen met ons dan geven wij u meteen een prijs voor jouw Opel autosleutel.

Opel sleutel inprogrammeren
Het kan zijn dat je je Opel sleutel kwijt bent, maar dat je nog wel een reservesleutel hebt. Laat dan snel een nieuwe sleutel bijmaken. Je voorkomt hiermee een hoop ellende en kosten waar je niet op zit te wachten. Een autosleutel is tegenwoordig uitgerust met een chip (elektronica) waar een sleutelcode op staat, deze code wordt tijdens het starten van de auto gelezen en als er geen code gelezen wordt start de auto simpelweg niet. Start je auto niet meer? Dan kan het dus goed zijn dat de transponderchip defect is. Wacht niet te lang en laat op tijd een nieuwe Opel sleutel bijmaken bij Directautosleutel.nl of bij onze partner amtchiptuning.

Kosten Opel sleutel bijmaken
Wij maken jouw Opel sleutel voordelig en zeer vakkundig voor jou bij. Het laten bijmaken van een standaard Opel sleutel kost bij Directautosleutel.nl vanaf €49,-. Zo heb je binnen een korte tijd een volledige werkende reservesleutel waarmee je de auto weer kunt starten.
Voor het laten bijmaken van een Opel autosleutel met afstandsbediening betaal je €69,-. Wij leren de afstandsbediening dan in en zorgen voor een sleutel met transponder waarmee je de auto weer kunt starten.
Heb je een auto met een sleutel loze ingang? Ook dan kunnen wij jou helpen aan een nieuwe sleutel. Wij programmeren de sleutel in en snijden een nieuwe noodsleutel voor u bij. Zo krijg jij dus een sleutel die niet valt te onderscheiden van het origineel

× Hoe kan ik u helpen?