Directautosleutel

48volt accu reparatie

48volt accu reparatie

De 48volt accu reparatie specialist kan u 48volt accu problemen in de hybride mild systeem oplossen.
De autowereld mag dan op weg zijn naar vol elektrische auto’s, het zal nog jaren duren voordat elektrische auto’s volledig gangbaar worden. Op dit moment hebben heel veel 48volt accu problemen.

De problemen met 48volt accu hybride mild systeem

De 48volt accu systeem gaat vaak stuk en kost bakken met geld om deze te laten repareren. Wij van directautosleutel kunnen dankzij onze jarenlange ervaringen in electronica dit oplossen.
De 48 volt hybride batterij kunnen wij repareren zonder dat u een nieuwe hoeft aan te schaffen, en dan zal heel veel schelen in de kosten.

Voorbeeld foto van een 48volt accu storing amtchiptuning kan dit voor u repareren.
Voorbeeld foto van een 48volt accu storing amtchiptuning kan dit voor u repareren.

Voorkomende mankementen met het 48volt accu

De veel voorkomende mankementen van het 48volt accu van het hybride mild systeem,

1.Auto start niet meer
2.Rood oranje melding in het display met 48volt systeem reageert niet
3.Foutcodes: B183349 B183371 B183384 B183319

Deze foutcodes komen meestal na vooren wanneer de 48 volt accu van het hybride mildsyteem ophoud met functioneren. Dit komt door dat het stroomcircuit door de batterij word afgesloten door een interne beschadiging.

Vaak gaat zo een 48volt accu stuk na een ongeluk, doorveiligheids redenen word deze accu afgesloten en kan deze niet meer gebruikt worden. Directautosleutel kan deze accu alsnog volledig repareren uiteraard met 100% service en garantie.

Voorbeeld foto van een 48volt storing in het accu systeem

De merken met het 48volt accu

Veel voorkomende auto merken met dit probleem zijn Mercedes Porsche Volvo Audi Volkswagen Range Rover. Maar bijvoorbeeld bij merken zoals Porsche Cayenne en Mercedes modellen,w167 GLE-Klasse,w205 C-klasse,w213 E-klasse,w222 S-klasse komen zulke 48volt accu problemen vaak voor.

48volt accu reparatie

Komen deze problemen je bekend voor of heb je op dit moment zo een probleem met jou auto, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij werken met particulieren en bedrijven we helpen u graag verder met de reparatie van u 48volt accu.

× Hoe kan ik u helpen?