Directautosleutel

Toyota sleutel bijmaken

Toyota sleutel bijmaken
Als jouw Toyota autosleutel niet meer functioneert, hem kwijt bent of in je afgesloten auto hebt laten liggen, dan raden wij je aan om +31 6 31 51 70 20 te bellen zodat wij jou weer snel op weg kunnen helpen. Directautosleutel.nl is een ervaren bedrijf met de vestiging in Utrecht. Wij zijn met name gespecialiseerd in het ter plaatse programmeren van autosleutels.

Een voorbeeld van een Toyota logo, wil je een Toyota sleutel bijmaken neem dan contact op met directautosleutel.
Een voorbeeld van een Toyota logo, wil je een Toyota sleutel bijmaken neem dan contact op met directautosleutel.

Toyota sleutel met afstandsbediening
Wil je een sleutel met een transponder bij laten maken? Dan is dit bij Directautosleutel natuurlijk geen enkel probleem. Zo kun je met deze sleutel jouw Toyota gemakkelijk handmatig openen en de auto starten. Wij programmeren dus ook uw sleutel in om jouw startonderbreking te activeren. Zo kun je met de sleutel dus gewoon rijden en weet jouw auto het verschil niet tussen onze sleutel en die van het origineel.
Wil je toch liever een sleutel waarmee je de Toyota op afstand kunt bedienen? Dan kies je voor een sleutel met afstandsbediening. Ook als je alleen in het bezit bent van een transpondersleutel kunnen wij jou voorzien van een afstandsbediening. Samen zoeken wij dan naar de juiste afstandsbediening voor jouw type auto, waarna wij deze professioneel voor jou gaan inprogrammeren. Vaak kunt je binnen een mum van tijd alweer de weg op met jouw splinternieuwe sleutel.

Kwalitatief en snel
Als je een autosleutel bij laat maken door Directautosleutel.nl, dan kun je er altijd vanuit gaan dat jouw sleutel net zo wordt gedupliceerd als bij de officiële dealer. Je kunt dus een extra sleutel verwachten die niet onder doet als die van de dealer maar je betaalt de helft minder en je sleutel is binnen [aantal dagen] al gerealiseerd. Bij de dealer is dit toch vaak anders en kan het zelfs zo zijn dat je tot twee weken moet wachten: onhandig dus!
Je bent dus niet afhankelijk van de officiële dealer en je kunt dus snel en voordelig een sleutel in onze winkel bij laten maken. Onze specialisten blijven wekelijks op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weten precies hoe zij een autosleutel voor jouw Toyota kunnen inprogrammeren. Dit doen wij secuur, veilig en zonder risico.
Kosten Toyota sleutel bijmaken
Voordat je langs komt bij ons, wilt je natuurlijk eerst weten hoeveel een Toyota sleutel bijmaken gaat kosten. Het kan ook zo zijn dat wij jouw Toyota in moeten programmeren op locatie. De kosten voor het bijmaken van een Toyota sleutel op locatie zijn vanaf €69,-. Voor dit bedrag programmeren wij een afstandsbediening sleutel voor jou in waardoor je de auto weer volledig kunt gebruiken. Een Toyota sleutel bij laten maken bij ons? Neem gerust contact op voor de tarieven.
× Hoe kan ik u helpen?