Directautosleutel

Kilometerstand terugdraaien

Voorbeeld foto van een kilometerstand van een Lamborghini bij amtchiptuning.
Voorbeeld foto van een kilometerstand van een Lamborghini bij amtchiptuning.

De kilometerstand terugdraaien
Een kilometerstand terugdraaien dat is bij ons mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer nu in het bezit bent van een auto met een kilometerteller die stuk is, of een kilometerstand die niet goed staat. De kilometerstand kan bij ons geprogrammeerd worden en zorgen wij uiteraard ook voor een storing brij kilometerteller.

Programmeren kilometerstand
Wil je een kilometerstand inprogrammeren voor jouw auto? Bij Directautosleutel.nl kunt je nu een zelf gewenste kilometerstand in laten programmeren (indien uw hier alleen gebruik gaat maken op eiegen terein) of u in bezit bent van een rdw kilometerstand correctie formulier. Bij ons kunt u gebruik maken van onze uiterst professionele kilometerstand programmeerservice. Zo programmeren wij een kilometerstand voor jou in, terwijl je wacht.
Onthoud wel dat wij jouw auto nodig hebben. Zonder auto kunnen wij jouw kilometerstand namelijk niet inprogrammeren. Bij verdere vragen kunt je altijd contact met ons opnemen.

Kilometerteller behuizing laten vervangen
Misschien heb je een kilometerteller die niet werkt maar waarbij de pixels los is gaan laten of waarvan de behuizing het heeft begeven? Ook dan vervangen wij de behuizing voor jou. Zijn wij niet in staat om de behuizing over te kunnen zetten? Dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om een nieuwe kilometerteller in te laten bouwen.
Heb je een probleem met je kilometerteller of kilometerstand terugdraaien? Dan ben je van harte welkom bij ons in Utrecht. Wij vervangen jouw kilometerteller secuur en snel. Dit doen wij voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn te vinden in ons hoofdkantoor in Utrecht op de Franciscusdreef.
Kosten kilometerstand terugdraaien of repareren
Wij maken jouw kilometertellerstand voordelig en zeer vakkundig. Het laten programmeren of terugdraaien repareren kost bij Directautosleutel.nl vanaf €50,-. Zo heb je binnen een korte tijd een volledige werkende kilometerteller waarmee je de auto weer kunt starten. .
Heb je een auto met een verkeerde kilometerstand? Ook dan kunnen wij jou helpen aan een nieuwe kilometerstand. Wij programmeren de kilometerstand in zonder storingen of problemen.

Bel direct met +31684323991

× Hoe kan ik u helpen?